jakobs Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Wątek o tatuażach z motywem rowerowym umarł śmiercią naturalną. A więc postanowiłem wznowić temat może ktoś coś ma czym by się chciał pochwalić i opisać historię powstania. pozdrawiam Jakobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Sam coś masz czy tylko planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 O, dobry temat, ostatnio myślałem, żeby zrobić sobie coś ten deseń: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 safian, imo trochę słaby pomysł. Ludzie nie wtajemniczeni będą to odbierali jako brud Sam gdybym Cię z taką łydką zobaczył, pomyślał bym, że się upierniczyłeś smarem i nie domyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dokładnie taki wzorek swego czasu mi się odbił i w sumie nawet myślałem czy nie zrobić foty dla tatuażysty. Nigdy później tak idealnie brud już się nie odbił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 u mnie na początku było to teraz trochę się rozrósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 To jak koleżanki und koledzy nie macie nic do pokazania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wstydzę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja by taki z dumą nosić wcale nie musiałem za to płacić. Pojechałem do sklepu w japonkach(w rowerze zamontowane spd), noga się ześlizgnęła i trochę krwi ubyło. Blat był mocno usyfiony smarem i sporo tego mimo czyszczenia zostało pod skórą. Na prawej łydce mam wytatuowany blat korby Shimano STX SE 42T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jakby to powiedział Robert Burneika "widzę że są tu same dzieci" http://img714.imageshack.us/img714/7282/16716516223607189601234.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.