Skocz do zawartości

[rama] gdzie kupić samą ramę cross

ternyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mnie też się nie chciało wierzyć , a jednak tak jest . Nie mogę wkleić linku z ofertą ram Crossowych firmy Cube .

Zabronił tego moderator tobo, a ponieważ regulamin forum zabrania dyskutowania z moderatorami , niewiele można z tym zrobić.

I pomimo tego że temat brzmi " gdzie kupić samą ramę cross " , nie można nic zaproponować , ponieważ zostanie to potraktowane jako " nachalna reklama " , a nie odpowiedź w konkretnym temacie .

Tak jak napisałem wcześniej , można zakupić ramy Cross i Treking firmy Cube , i jeżeli moderator pozwoli , wkleję link.

Napisano

Z całym szacunkiem Panie Moderatorze, ale gdy publika prosi o linka to ma to tyle wspólnego z nachalną reklamą co koń z koniakiem. Ja również zapytałem o ten adres, ale też nie dostałem odpowiedzi. Skoro mod nie pozwala to prosimy Cię mwegrzyn o namiar na ten sklep(odpowiedź na nasze zapytania).

Napisano

marcin_ostrów - jak wygląda sprawa z szerokością opon? Chodzi mi o to jaką można najgrubszą wsadzić, żeby nie poocierać tylnego trójkąta. Tą co mam przez zbyt szerokie (zaledwie 700x35) za mocno zjechałem i w ogóle zastanawiałem się nad 29". I dlaczego linki wewnątrz ramy to kiepski pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...