NSHoly Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Cześć! Potrzebuje nowy rower do jazdy po lesie i w terenie, czyli MTB. Potrzebuje rower z dobrym osprzętem gdyż mój poprzedni rower już nie zaspokaja mojej dynamicznej jeździe po lasach. Po prostu jest za słaby. Mam ok 186 cm wzrostu i ważę prawie 90 kg. Maksymalna kwota jaką chciałbym przeznaczyć na nowy rower to ok 3000 zł. Startuje czasami w nie wielkich maratonach. Na razie upatrzone mam takie ale nie bardzo wiem czy to się nada czy nie Unibike Unibike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Na Flita nawet nie patrz jak masz tyle kasy do wydania. Expert jest bardzo dobry i możesz go kupić za 2400 zł zostanie Ci trochę kasy na inne rzeczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookiquartz Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 szukaj najlepiej zeszłorocznych modeli, wyprzedaże itp. sprawdz np. Mbike RENEGADE 0.6 Kross A8 Cube Ltd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Pewnie zaraz zostanę za to ukamienowany ale ja mam inną propozycję. Składaj. 3000 zł to nie jest już tak mało - jasne, że wyjdzie troche drożej przy takiej sumie ale frajda ze składania i możliwość dopasowania części idealnie do swoich potrzeb jest naprawdę ciekawą perspektywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Składanie roweru w takim przedziale cenowym moim zdaniem jest dla bogaczy Sporo drożej wychodzi ale faktycznie masz to co chcesz. No chyba żeby nie kupować wszystkich części nowych tylko kilka używanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawloscian Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No byśmy coś tu wspólnie doradzili przy składaniu Ale chyba lepiej nie składać w takiej kwocie. Może się nie opłacać. Fajne rowerki się tu pojawiły wyżej. W takiej kasie myślałbym jeszcze o czymś innym jak np. xtc z 2008 lub 2009 roku - może gdzieś udałoby się upolować super promo Myslicie, że da radę nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam, ja mam troszkę inną propozycję, a mianowicie kellysy, Magica można kupić za 2900 na wyprzedaży, a Salamander jest w od reki w sklepie za 2900, kumpel kupił na Boże narodzenie wlasnie magica za 3000zł i jest zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookiquartz Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 powiedz nam ile km ma zrobione twój stary "bajk" i na jakim osprzęcie siedzi, można by zrobić Mix'a, sprawdź rowery NO SAINT, oraz ramy jakbyś składał to np. NO SAINT np.angel ok.1500g 650zł, albo urian ok.1760g 400zł tu masz kelly'sa http://allegro.pl/rower-kelly-s-kellys-blade-19-5-deore-xt-lx-gw24mc-i1419295972.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.