Skocz do zawartości

[Rower] MTB do 3000zł

NSHoly

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Potrzebuje nowy rower do jazdy po lesie i w terenie, czyli MTB. Potrzebuje rower z dobrym osprzętem gdyż mój poprzedni rower już nie zaspokaja mojej dynamicznej jeździe po lasach. Po prostu jest za słaby. Mam ok 186 cm wzrostu i ważę prawie 90 kg. Maksymalna kwota jaką chciałbym przeznaczyć na nowy rower to ok 3000 zł. Startuje czasami w nie wielkich maratonach.

Na razie upatrzone mam takie ale nie bardzo wiem czy to się nada czy nie

Unibike

Unibike

Pewnie zaraz zostanę za to ukamienowany ale ja mam inną propozycję. Składaj. 3000 zł to nie jest już tak mało - jasne, że wyjdzie troche drożej przy takiej sumie ale frajda ze składania i możliwość dopasowania części idealnie do swoich potrzeb jest naprawdę ciekawą perspektywą.

No byśmy coś tu wspólnie doradzili przy składaniu :) Ale chyba lepiej nie składać w takiej kwocie. Może się nie opłacać. Fajne rowerki się tu pojawiły wyżej. W takiej kasie myślałbym jeszcze o czymś innym jak np. xtc z 2008 lub 2009 roku - może gdzieś udałoby się upolować super promo :) Myslicie, że da radę nowego?

powiedz nam ile km ma zrobione twój stary "bajk" i na jakim osprzęcie siedzi,

można by zrobić Mix'a,

sprawdź rowery NO SAINT, oraz ramy jakbyś składał to np. NO SAINT np.angel ok.1500g 650zł, albo urian ok.1760g 400zł

tu masz kelly'sa

http://allegro.pl/rower-kelly-s-kellys-blade-19-5-deore-xt-lx-gw24mc-i1419295972.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...