kubusAP Napisano 20 Stycznia 2011 Napisano 20 Stycznia 2011 Witam. Mam nową ramkę Specialized Big Hit 2009 w rozmiarze "L". Do tego będzie widelec ze standardową rurą 1 i 1/8" Domain Coil 180[mm]. Rura sterowna na całej długości ma 1 i 1/8". Ramka na główkę tzw. "tapered" - czyli na dole są potrzebne miski na 1.5" a na górze wchodzą 1 i 1\8 cala. Jako iż widelec ma rurę sterowną 1 i 1\8 cala potrzeba takie stery które będą miały na dole miskę na 1.5" ale z redukcją na widelec 1 i 1/8" a na górze standardowo miskę pod 1 i 1/8".. Za nic nie mogę znaleźć takich sterów. Jak macie jakieś pomysły proszę wrzucajcie konkretne propozycje. Wiem że mogę kupić dwa komplety sterów i złożyć sobie jeden ale takiego rozwiązanie chcę uniknąć i dlatego powstał ten post. Podrzućcie jakieś konkretne rozwiązania - model sterów o powyższych wymaganiach, lub link do adresu sklepu gdzie mogę kupić jakieś dobre stery z zastosowaniem do FR. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.