Pumexior Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 To mój pierwszy post na forum także witam wszystkich. Kilka dni temu przed domu ktoś sprzątnął mi rower. Niestety, nawet nie jestem w stanie podać jego specyfikacji. Jest to na tyle rzadki model, że nawet nie mogę znaleźć informacji w internecie. Ogólnie mogę powiedzieć, że przypominał szosówkę: koła 28cali, cienkie opony (MZ coś w okolicach 1.2 cala), długa rama, amortyzowany widelec i siodełko, regulowana wysokość mostka. Kolor biały, w słońcu mienił się na zielono. Na ramie miał różne napisy typu: Genesis, Nevada, Developed In Australia. Na korbie był napis "Epicon" Pewnie wielu z was często przegląda Allegro, jeśli trafilibyście na ten model - bardzo proszę o informacje. Poza tym możliwe, że ktoś będzie próbował sprzedać go w Krakowie lub okolicach. Informację na maila: pumexior@interia.pl. Oczywiście za każda trafną inf. przewidziana nagroda. Pozdrawiam. p.s. No i zdjęcie. Marne, ale jest. Niestety, nic lepszego nie udało mi się znaleźć: http://img138.imageshack.us/img138/9049/dscf7782.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 wybieram sie w niedziele pod hale na grzegórzeckiej . bede miał na uwadze rowerek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi