Roweria Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam! Zatrudnię mechanika do pracy w dobrze prosperującym serwisie rowerowym. Wymagana znajomość branży oraz wysokie umiętności w naprawie rowerów. Dyspozycyjność 6 dni w tygodniu. Do obowiązków mechanika należeć będzie: - naprawa rowerów - składanie nowych rowerów CV ze zdjęciem proszę wysyłać na adres sklep@roweria.pl Odpowiemy na wybrane oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 "Odpowiemy na wybrane oferty." - łaskawcy . może byś tak Pracodawco warunki finansowe podał czy moze wstydzisz sie tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 A co "gdy" chcesz zmienic miejsce zamieszkania? i dobrze żyć z naprawy rowerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 kto wie ? jak sypna groszem to sie przeprowadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 "Odpowiemy na wybrane oferty." - łaskawcy . może byś tak Pracodawco warunki finansowe podał czy moze wstydzisz sie tego ? Nigdy w ogłoszeniu nie są podawane warunki finansowe, takie informacje uzyskujesz dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej i to też nie na początku. Możesz tylko liczyć na sentencje, "gwarantujemy dobre wynagrodzenie" lub wysokie zarobki etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 "niGDY" to chyba tylko w Polsce. skoro jest taki tajemniczy to może chcociaz poda jaki rodzaj umowy , czy zapewnia ubezpieczenie , urlop. albo na przykład , że zarobki lepsze niż w biedronce na kasie (ok. 1700 na ręke + pełen socjal). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak dla mnie nic tajemniczego w tym ogłoszeniu nie ma. Podstawowe rzeczy są opisane. Kontakt jest, a na stronie sklepu adres. Jeśli ktoś będzie naprawdę zainteresowany to i tak wyśle CV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 "niGDY" to chyba tylko w Polsce. skoro jest taki tajemniczy to może chcociaz poda jaki rodzaj umowy , czy zapewnia ubezpieczenie , urlop. albo na przykład , że zaropki lepsze niż w biedronce na kasie (ok. 1700 na ręke + pełen socjal). No i w Polsce żyjemy, więc o co chodzi? Czepiasz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Wszystko się zgadza ale myśle, że "gdy" chciałby aby ten (popularny w PL) zwyczaj nie podawania wynagrodzenia się zmienił. Skoro pracodawca chce oszczędzić sobie czasu na analizę zgłoszeń od ludzi np. po "technikum krawieckim" lub stomatologii i/lub o słabszych umiejętnościach serwisowych jeśli z góry wie, ze nie będzie mu to odpowiadać, to ja również oczekiwałbym od niego czegoś podobnego. Np. aby potencjalny pracownik oszczędził sobie czasu na aplikowanie po pracę za 800pln. jeśli z góry wie, że nie będzie mu to odpowiadać. Szczególnie gdy oferta nie dotyczy niszowego zajęcia i bardzo specyficznych kwalifikacji, a raczej wręcz przeciwnie. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez iksC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Też uważam podobnie, niestety polska rzeczywistość trochę odbiega od europejskich standardów... Ale nie róbmy OT w ogłoszeniu. Były już podobne tematy, np oferty pracy - ogłoszenia i tam proponuję kontynuować dalszą dyskusję w tym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre520 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam! Zatrudnię mechanika do pracy w dobrze prosperującym serwisie rowerowym. Wymagana znajomość branży oraz wysokie umiętności w naprawie rowerów. Dyspozycyjność 6 dni w tygodniu. Do obowiązków mechanika należeć będzie: - naprawa rowerów - składanie nowych rowerów CV ze zdjęciem proszę wysyłać na adres sklep@roweria.pl Odpowiemy na wybrane oferty. Znalazłem to ogłoszenie ale nie mam fotki. Nie wiem czy jest ono konieczne .Nie wiem czy liczy się tu wygląd buzi?, wiek? czy może doświadczenie i wiedza .Jeżeli doświadczenie i wiedza jakąś szansę mam .Akurat niedawno skończyłem składać dla siebie rower szosowy i jakoś z wprawy widzę nie wyszedłem w składaniu od zera rowerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roweria Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam ! Bardzo proszę o wysłanie CV na adres sklep@roweria.pl (oczywiście może być bez zdjęcia). Oferty zbieramy do połowy lutego. Pozdrawiamy Roweria.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Pozwoliłem sobie oczyścić temat z wątku OT, co proponowałem już wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi