Herod Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 moj budżet to max 1300 zl ale nie ukrywam ze wolalbym mniej,a niestety level a2 kosztuje 1500,ma ktoś opinie o tym scocie aspeccie 60?
Wafel Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 do końca tego tygodnia pozostało mi czasu nie wiele - 2 dni. Czy napiszecie coś od siebie czy też kierować się mam słowami / tym co powiedział kierownik z Krossa? Jeśli jest taka prawda i nikt z Was na ten temat się nie wypowiada, to rzeczywiście zakup roweru z rocznika 2009 - 3 letni staż w magazynie może świadczyć o jego sposobie działania. O tym właśnie toczyła się dyskusja na całej poprzedniej stronie tego tematu: Starsze roczniki Krossa są tańsze i lepiej wyposażone... Poza tym rower z 2009 roku nie jest jeszcze taki stary. Stwierdzenie, że miałby się psuć bo postał trochę w magazynie to bzdury wyssane z palca.
grimreaper Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Tak zgodzę się z kolegą / poprzednikiem wiadomości, owszem każdy rower czy to firmy kross, unibike, cube itp. starszy rocznik jest lepszy niż tegoroczny niestety tak jest. Ale jeśli chcesz coś lepszego zawsze z czasem można daną część wymienić. Tak jak ja, lubię jak rower dobrze jeździ i wygląda. Ciężko kupić taki rower jeśli mamy ograniczony budżet / po prostu nas nie stać. Jednak gdy już mam budżet i wybór np. A2 z 2009 i A2 z 2011 zastanawiamy się, zarówno jeden jak i drugi ładnie wygląda na + dla tego drugiego i wiemy, że np. tej przerzutki tylnej nie wykorzystamy w pełni "wersja xt" a cena jest taka sama, nawet w większa w przypadku a2 z 2009. To po co mamy go kupić, lepiej cieszyć się czymś nowym co dopiero wyszło z siedziby kross'a jest świeże i pachnące. Wydaję mi się, że ten Hexagon V4 byłby dla Ciebie wystarczający. Ja lubię pojeździć po lesie, troszkę szybciej, agresywniej dlatego też ja muszę być uniwersalny i wziąć to co jest lepsze nie pod względem wyglądu a narzędzi. Chyba, że narzędzie nie jest aż tak drogie i rower jest łatwy, w późniejszej modyfikacji jak i odchudzaniu Jeśli myślimy o maratonach. Ale to i tak nie ten przedział cenowy na rower. Troszkę się już naczytałem, troszkę już wiem i troszkę już widziałem. A hexagony nie ma co, ładnie się prezentują jak i dobrze jeżdżą. Pozdrawiam GR
Mod Team Franio Napisano 18 Marca 2011 Mod Team Napisano 18 Marca 2011 moj budżet to max 1300 zl ale nie ukrywam ze wolalbym mniej,a niestety level a2 kosztuje 1500,ma ktoś opinie o tym scocie aspeccie 60? Kross Level A2 - 1149zł. Ile masz wzrostu?
Wafel Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Tak, lepszy będzie A2. V4 i Aspect mają wolnobiegi co potem może się okazać problematyczne w wymianie. I tak reszta osprzętu w A2 stoi wyżej niż w tamtych rowerach.
przemkosnk Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Chciałbym zapytać czy Kross Hexagon V6, ma blokadę skoku amortyzatora?
Desmond Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Jeśli chodzi Ci o Hexagona V6 z 2011r. to nie ma on blokady amortyzatora.
przemkosnk Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Jeśli chodzi Ci o Hexagona V6 z 2011r. to nie ma on blokady amortyzatora. Szkoda. A, że "głupio" zapytam, dużym jest to mankamentem? Szczególnie przy jeździe w nie trudnym terenie, szosowym?
Shavo Napisano 10 Września 2011 Napisano 10 Września 2011 Witam, trochę odkopuje ale mam pytanie, z zaopatrzenia tego sklepu http://www.erowery.pl co powinienem wybrać ~1200zł z przeznaczeniem na miasto/las/bezdroża ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.