sssbus Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 Witam, mam problem z dobranie śrubki a raczej ze znalezieniem takiej samej czy to w sklepie rowerowym czy w np Castoramie. Byłem w Castoramie i nie było takiej samej, nie mają śrubek na imbusy takich, są zwykłe na krzyżaka albo na płaski ale są dłuższe. Kupiłem takie i przyciąłem, co ok 100 km się odkręcają i potem lipa dokręcanie pogarsza sprawę. Proszę o radę gdzie znajdę takie śrubki bo szkoda mi 60 zł na bloki nowe wydać. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź
1415chris Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 Nie bardzo wiadomo o jakie srubki pytasz, do blokow? Jesli tak to moze ktos bedzie mial takowa wolna.
sssbus Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Napisano 18 Stycznia 2011 A, bardzo przepraszam zapomniałem dodać że chodzi o śrubki do bloków, to wszystko przez tą sesję
1415chris Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 Sruby do blokow beda identyczne niezaleznie od rodzaju pedalow (shimano/cranki), tzn skok gwintu mocowan w butach jest identyczny, sruby czasami moga roznic sie dlugoscia. Jak juz nie znajdziesz takiej w pl (w co watpie) to Ci taka wysle z uk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.