p3m0 Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 Witam otóż mam pewien problem. Gdy ostatnio zobaczylem na opony swojego bika to sie przestraszylem . Sa one jakies blade siwe i wygladaja na 5 letnie a mam je od czerwca . Moze polecicie jakis preparat ?
Mod Team safian Napisano 18 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 18 Stycznia 2011 Jeździsz w zimie? Jeśli tak to pewnie sól, a z ogólnodostepnych preparatów polecam wodę
arroyo Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 W tesco widziałem preparat do konserwacji opon samochodowych, tanie to więc jak chcesz możesz poeksperymentować.
bobiik Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 Pamiętam że kiedyś w wojsku pastowali opony samochodowe czarna pastą do butów(-: Nigdy nie próbowałem tego patentu w oponach rowerowych(-:
wikrap1 Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 Ja tak miałem z tiogami factory. Nie wiem, czy zareagowały tak na sól, czy na błoto, ale wyraźnie wyblakły im boki, sczególnie blisko bierznika. Miałem ten preparat konserwujący, to psiknąłem i błyszczą, ale nadal są plamy, także trzeba myśleć przed. Na przyszłość psikaj tym preparatem przed powstaniem odbarwień, a nie po, jeśli Ci na tym zależy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.