szymel Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Chciałem się dowiedzieć dlaczego temat http://www.forumrowerowe.org/topic/80479-9396g-orbea-alma-carbon/ został przeniesiony do kosza? nie dostałem ostrzeżenia ani nic takiego . Rozumiem że chodzi o brak jednego komponentu w specyfikacji ? Tyle że na moją prośbę temat był przeniesiony przez jednego administratora do działu "Projekty" z "Wasze Rowery". Wydawało mi się że bardziej tam pasuje. Administrator przeniósł temat pod warunkiem że projekt dokończę przed aktualizacja jeśli nie wróci. A teraz temat wylądował w koszu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Moja pomyłka. Jga prosił mnie abym skasował jego rower - wstawi go ponownie kiedy będzie kompletny. A akurat Wasze 2 rowerki ostatnio oglądałem no i się merdnąłem. Wczoraj jednak wyciągnąłem Twój wątek z powrotem ale jak widać dalej tam siedzi. Już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymel Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahaya Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.