Matrixowo Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 no i tak, dzisiaj mogę wam powiedzieć dokładnie jaki mam mostek. 90mm +17 stopni. Założony max do góry. podkładka ma chyba z 10 mm. Tak więc muszę kupić mostek 120mm chyba wystarczy co? do tego taki +-6 stopni i założyć najniżej jak się da? do tego muszę jednak kupić dłuższą sztycę pod siodełko, ale to dopiero po zmianie mostka i zobaczeniu jak teraz będzie mi się jeździło. Jakiej propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 To ponawiam swoją ofertę na mostek BOPLIGHTA - link, zdjęcia i ceny w podpisie Na pewno nie wymieniaj wszystkiego na raz aby nie przesadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 a na jaką kierownicę masz ten mostek? bo z tego co masz na zdjęciu to do 25,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 a na jaką kierownicę masz ten mostek? bo z tego co masz na zdjęciu to do 25,4 Tak 25,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 czyli na moją kierownicę nie pasuje. Czyli jak nie ma kto sprzedać. to co polecacie w cenie do 100zł? może trochę odbiegać od 100zł ale to musi być coś wyjątkowo dobrego i w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Po co kolego pytasz o to samo po raz 3 ... Już Ci kilka osób napisało co powinieneś zrobić włącznie z podaniem linków do przedmiotów i nazw producentów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Proponuję pokombinować z mostkami TRUVATIV XR. Nie są drogie, więc jak nie będzie pasować to nie będzie tak bardzo żal. Tu jest 120 mm z kątem 6 stopni. Nie patrz na zdjęcie bo to jest tylko poglądowe dla całej serii. Ja nam 105 mm, 12 stopni z samego mostka jestem zadowolony, ale niedługo będę musiał zmienić na coś krótszego, bo jakoś tak bardzo pochylona pozycja mi nie leży. Mam zamontowanego ujemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A ja patrzę na te dwa mostki Ritchey i się zastanawiam w czym jeden od drugiego będzie lepszy/gorszy... Jednak Carbon to carbon, ale znowu waga idzie w górę. Co wy byście wybrali i ewentualnie dlaczego? Ritchey mostek PRO 4-axis Carbon 120mm/31.8mm 2010 Ritchey mostek WCS 4-axis wet-black 120mm/31.8mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Gdybyś tak zajrzał do tematu, który jest tuż poniżej, wiedziałbyś wszystko na temat wad wykończenia WET: Ritchey Pro 4Axis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 akurat ten temat znam i akurat jeśli chodzi o moje propozycje to nie są pod względem lakieru, tylko funkcjonalności materiału itd. To że dałem akurat Wet to czysty przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jak już wydasz 200 zł za węglowy mostek który waży tyle co 2 aluminiowe to nie dość że będziesz mógł zaimponować wszystkim znajomym to jeszcze na pewno poprawisz średnią prędkość o co najmniej 5 km na godzinę. Sam wiesz ... co karbon to karbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 właśnie też to zauważyłem, że mostki z carbonu są dużo cięższe od tych bez. No ale w jakimś celu daje się ten carbon na aluminium w mostkach no i cena, hmmm od takiej jak w linku po 400zł. Ja tam wierze w to, że ten carbon coś daje w tych mostkach, inaczej by się go tam nie stosowało tym bardziej że dodaje do wagi. Czy ktoś zna tajemnicę carbonu w mostkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.