Arturek111 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witajcie mam okazje kupic zaciski jw czyli shimano deore BR-M595 ze strony http://www.rowerek.pl//index.php?products=product&prod_id=1340 i nie mam pojecia czy beda pasowaly do przodu i do tyłu w rowerze mam adapter do tylnego hamulca bo mam teraz machanicznego shimano ale nie wiem dokladdnie laki to jest model. prosze o szybka odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Przy tym mocowaniu (Post Mount) w praktyce przedni zacisk nie różni się od tylnego. Prawdopodobnie będziesz potrzebował tylko odpowiedniego adaptera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartek Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 no i bedziesz tez potrzebowal klamki i przewodu ale to pewnie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.