boris Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja ostatnio szalałem w ferie, następny raz w przyszłym sezonie :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wczoraj byłem na Ramzovej - warunki nie były rewelacyjne ale dało się poszaleć, dzisiaj napadało sporo śniegu więc pewnie będzie dużo lepiej o ile temperatura się utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 14 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dzisiaj znowu byłem na Ramzovej i jutro też będę Warunki tym razem świetne - duuużo śniegu, puch (czyli to co snowboarderzy lubią najbardziej) - niesamowita frajda Na koniec fotka (niestety tylko robiony autoportret ale zawsze coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to jutro zobaczymy jak wyglądają góry! czyli jedziemy na narty! jak zawsze od kilku sezonów przywita mnie Pilsko! do zobaczenie na tra...znaczy na stoku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.