Skocz do zawartości

[koszulka] Luźna, dobra

obelix94

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chcę kupić sobie jakąś koszulkę tak na rozpoczęcie sezonu. Nie wiem niestety co wybrać. Budżet to tak. ok 50zł. Chciałbym przede wszystkim żeby była luźna, nie obcisła. Nie wiem czemu, ale wygląd rowerzystów w takich koszulkach mi się nie podoba :|

Proszę o jakieś wskazówki, propozycje.

Koszulki i spodnie sa obcisłe, żeby były jak najbardziej aerodynamiczne. Jakiej jesteś budowy? Ja mam kilka wielkich koszulek ze sklepu second-hand. Kupowane były z myślą o lekko otyłej osobie, która jednak nie zdecydowała się jeździć i mam takie ogromne koszulki. Jeśli jesteś zainteresowany używanymi koszulkami, to podam rozmiary, wrzucę zdjęcia. Możemy sprzedać przez allegro np. Cena do uzgodnienia, ale na pewno będzie dużo taniej, niż za nowe, firmowe koszulki :icon_wink: Z tego, co pamiętam większość jest z kieszeniami i splot typu łezka, poliestrowe, czyli ten sam materiał, co wszystkie koszulki rowerowe letnie :icon_wink:

No właśnie takiej mniej więcej jestem budowy. Ale chodzę na siłkę i myślę że to się zmieni ;)

Sezon nie długo i trzeba już jakoś zacząć myśleć o przygotowaniach do niego. To bym prosił o PW ze zdjęciami, ale nie obiecuję że szybko się zdecyduje :)

Nie cały rok temu, na allegro zakupiłem T-Shirt CSC. Materiał dobry na rower (porównywalny do tego z obcisłych koszulek), krój normalnej koszulki (może troszkę węższy). Ogólnie polecam. Aktualnie nie ma ich na allegro, posiadał je jeden z użytkowników tego właśnie serwisu. Myślę, że jeszcze ma na stanie tylko nie wystawia na zimę. Dałem 35zł, czyli tanio :P

Link do jego konta, jeżeli był byś zainteresowany:

http://allegro.pl/show_user.php?uid=3196475

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...