wojtasss1998 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam mam pytanie?? Czy suport Accent byłby dobry do jazdy w stylu MTB ?? Jak tak to poprosze o podanie konkretnych nazw.Z góry dziekuje za odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Przed założeniem tematu zapoznaj się z regulaminem forum!!! :EDIT: A w ogóle to ty się pytasz czy masz pytanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Napisz jeszcze jaki suport: na kwadra, octalink czy łożyska zewnętrze.Przypuszczam że chodzi jednak o taki na kwadrat, więc spokojnie się nada. Ja mam w zimowcu ten najtańszy za 29zł (BB-40) i kręci się już bez problemu. Co do konkretnego modelu to kup po prostu za tyle ile jesteś w stanie wydać, kierując się zasada im droższy tym bardziej wytrzymały bo nic innego nie przychodzi mi do głowy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 @seker1995, A ty zbierasz punkty na ostrzeżenie, zajrzyj proszę do regulaminu w szczególności przeczytaj punkt 5b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesos Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam, mam nadzieję, że mogę się podłączyć by nie zaśmiecać. Pytanie odnośnie suportu. Jaki? Korba to HUSSEFELT HOWITZER, dwa blaty 24/36 Kaseta SRAM PG 970 11-34 + łańcuch PC 991 Rama BOB STONEbrakeER Problem z doborem suportu. Na pewno HOWITZER ale jaki? TEAM, XR? W tych dwóch jest parametr LINIA (dotyczy ona linii łańcucha??) Jak się ma to do wcześniejszego suportu 113/68?? Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesos Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jak widać zaśmiecać się nie da ale jak bym założył oddzielny temat, to by się posypały posty typu: "regulaminu nie czytasz" "śmiecisz na forum" "był taki temat" Taaaaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Z tego co widziałem na allegro to są dostępne tylko dwie linie łańcucha 51 i 56mm. Najlepiej by było po prostu spytać sprzedawcy i tyle, bo mi nie udało się znaleźć informacji na ten temat. Na pewno chodzi o to ile blatów jest w korbie, o czym sam doskonale wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesos Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wielkie dzięki za odp. Są jeszcze dwie długości suportu tego typu, 138 i 148. I tutaj jest chyba zależność z linią łańcucha, krótszy to 51 a dłuższy to 56. Ale to jest moje gdybanie. Mam nadzieję że sprzedawca będzie wiedział co i jak. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Nie ma sprawy. Zdaje mi się że dla korby 2-rzędowej powinien być dłuższy, a dla 3-rzędowej krótszy. Bo o ile się nie mylę to korba 2 blatowa ma tarcze w miejscu 1-2 blatu korby 3 blatowej, więc musi być odsunięta od samej mufy suportowej. Ale to tylko takie moje gdybanie:) Nie ktoś mnie poprawi jeśli zna temat lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.