Skocz do zawartości

[rower]GHOST- który z tych rowerów wybrać?

marcink1983

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

To mój pierwszy post i od razu proszę o Waszą pomoc. Chcę kupić sobie rower MTB, który będzie służył do jazdy po Bieszczadach i Beskidzie Niskim. Mój wybór padł na firmę GHOST a wybieram spośród trzech modeli, SE 5000, SE 6000, EBS 3 poniżej zamieszczam specyfikację tych rowerów wraz z cenami, które są dość podobne.

http://img262.imageshack.us/img262/2648/rowery.jpg

Proszę o pomoc w wyborze osoby, które znają się na poszczególnych podzespołach a także osoby które, mają któryś z tych rowerów.

Liczę na liczne odpowiedzi, to wy decydujecie, którym z tych rowerów będę jeździł przez następne kilka lat.

Pozdrawiam Marcin.

Napisano

Najlepszy jest numer 3 czyli SE6000

EBS 3 ma słabego amorka, korbę

SE 5000 ma gorsze hample korbę zmieniarki

Więc jeśli ma być to rowerek firmy GHOST to zdecydowanie SE 6000

Napisano

Teoretycznie najlepszy jest 6000, tylko nie wiemy czy marcink1983 preferuje osprzęt Sram czy Shimano, ponieważ od tego może zależeć wybór ;) no chyba, że niczego nie preferuje , wtedy najkorzystniejszym zakupem jest 6000.

Napisano