bartisss Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam. Mam pytanie czy przerzutka Shimano Deore XT RD-M773 GS 10rz. Dyna-Sys wytrzyma downhill??? Stara mi się rozwaliła , wiec muszę wymienić na coś nowszego. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dlaczego dynasys? Cały napęd takowy posiadasz? W dh? O.o Co do XT to jest to raczej sprzęt do XC i nawet przy takim stylu jazdy telepie się jak głupia oraz może ulec uszkodzeniu Może zastanów się nad sramem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Przerzutka Dyna-sys nie dział z napędem Mega9, podobnie jak inne części DS. Jeśli nie masz napędu DS to kup zwykłą XT, bo jak wiadomo Shimano jak na razie prowadzi oda systemy. Jak możesz dołożyć to warto przemyśleć Sainta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartisss Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 jak już sram to jaki model A jest sram 10 rzędowy??? Kasetę , manetki , przerzutki przód i tył potrzebuje. w przystepnej cenie Proszę o podanie kąkretnych nazw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 kONkretnie: Najlepiej X0 bo najtrwalsze mechanizmy, zaraz po niej dosc podobna, ale ze e slabszych materialow i ze zlabsza sprezyna X9, a jesli dalej za drogo to troche inna konstrukcyjnie X7. Wszystkie sie nadadza, X0 najlepiej bo najtrwalsza. Wszystkie modele srama na rok 2011 to napedy 10 rzedowe, na rynku sa tez nadal dostepne zeszloroczne 9 rzedowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartisss Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dzieki MCWolf prawdopodobnie zdecyduje sie na srama x-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jak X9 do DH to opcja z najkrotszym wozkiem, ale to chyba sam wiesz... I kaseta PG 1070 w wersji na szose, nie mtb, czyli cos w stylu 11-23 czy 11- 25 lub 11- 26, ale jezdzisz DH, wiec to pewnie takze wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ja mam deorke XT 2009 Shadow GS w DH /FR , przerzutka przez cały okres używania dostała może jednego strzała od kamienia . Do tej pory brak luzu , lekko przytarte kółeczka . Moim zdaniem sprawdza się idealnie , o ile nie katujemy go po rock gardenach za często . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.