Skocz do zawartości

[amortyzator] fox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fox zmienia bebechy w foxach wymontowanych z bika są gorsze a w tych pudełkowych lepsze.To, że masz 14 lat nie zmienia faktu, że można pomyśleć przed zadaniem głupiego pytania.

Napisano

To znaczy o co?

Dogwill, poprzyj pls swoją opinię faktami. Interesuje mnie zwłaszcza jakie konkretnie gorsze bebechy siedzą w Talasie ładowanym do Geniusa, w porównaniu do wersji pudełkowej.

Chyba że żartowałeś ...

Napisano

Fox zmienia bebechy w foxach wymontowanych z bika są gorsze a w tych pudełkowych lepsze.To, że masz 14 lat nie zmienia faktu, że można pomyśleć przed zadaniem głupiego pytania.

Gdzież głupota tego pytania? Taką praktykę jak różnicowanie sprzętu dostępnego z rowerem i luzem stosuje rock shox, więc?

Sugerowałbym natomiast zastanowić się nad zasadnością spostrzeżeń z własnej odpowiedzi, jak też nad czytelnością stylistyczną wywodu.

A co do samego foxa: w wielu rowerach można trafić na foxy, które nie posiadają regulacji kompresji i progu otwarcia blokady, jest to wersja rl.

Napisano

santa cruz ma oem-owe foxy ale pod inną nazwą zawsze mnie ciekawiła różnica od normalnego bo ma w ofercie obie wersje i jest trochę różnicy w cenie

Napisano

To znaczy o co?

Dogwill, poprzyj pls swoją opinię faktami. Interesuje mnie zwłaszcza jakie konkretnie gorsze bebechy siedzą w Talasie ładowanym do Geniusa, w porównaniu do wersji pudełkowej.

Chyba że żartowałeś ...

Pewnie, że żartowałem to po samym tonie wypowiedzi można wywnioskować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...