yeti1232 Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 czy fox też zmienia coś w oem'ach bo wiem ze rury sterowej nie
Dogwill Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 A co ma zmieniać?Trochę się zastanów zanim zadasz pytanie.
yeti1232 Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Napisano 15 Stycznia 2011 na przykład bebechy ? jak sie nie znasz to moze nie odpowiadaj
Dogwill Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Fox zmienia bebechy w foxach wymontowanych z bika są gorsze a w tych pudełkowych lepsze.To, że masz 14 lat nie zmienia faktu, że można pomyśleć przed zadaniem głupiego pytania.
Sol Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 To znaczy o co? Dogwill, poprzyj pls swoją opinię faktami. Interesuje mnie zwłaszcza jakie konkretnie gorsze bebechy siedzą w Talasie ładowanym do Geniusa, w porównaniu do wersji pudełkowej. Chyba że żartowałeś ...
tobo Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Fox zmienia bebechy w foxach wymontowanych z bika są gorsze a w tych pudełkowych lepsze.To, że masz 14 lat nie zmienia faktu, że można pomyśleć przed zadaniem głupiego pytania. Gdzież głupota tego pytania? Taką praktykę jak różnicowanie sprzętu dostępnego z rowerem i luzem stosuje rock shox, więc? Sugerowałbym natomiast zastanowić się nad zasadnością spostrzeżeń z własnej odpowiedzi, jak też nad czytelnością stylistyczną wywodu. A co do samego foxa: w wielu rowerach można trafić na foxy, które nie posiadają regulacji kompresji i progu otwarcia blokady, jest to wersja rl.
netta1987 Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 santa cruz ma oem-owe foxy ale pod inną nazwą zawsze mnie ciekawiła różnica od normalnego bo ma w ofercie obie wersje i jest trochę różnicy w cenie
Dogwill Napisano 16 Stycznia 2011 Napisano 16 Stycznia 2011 To znaczy o co? Dogwill, poprzyj pls swoją opinię faktami. Interesuje mnie zwłaszcza jakie konkretnie gorsze bebechy siedzą w Talasie ładowanym do Geniusa, w porównaniu do wersji pudełkowej. Chyba że żartowałeś ... Pewnie, że żartowałem to po samym tonie wypowiedzi można wywnioskować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.