YgreK Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam. Ostatnio z bratem na wyjeździe mieliśmy małą kolizję przy której się wykrzywił wózek. Mam do was pytanie. Czy skrzywiony wózek da się naprostować domowym sposobem? Czy trzeba oddać do serwisu, lub co gorsze kupować? A jak prostować, to czy sie nie złamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Da się o ile nie jest jakoś strasznie zgięty. Możliwość złamania zawsze istnieje, zarówno w domu jak i w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Najlepiej w imadło i delikatnie skręcać, odradzam bawienie się kombinerkami. Ja skrzywiłem sobie kiedyś wózek w X-9 i mimo dużych starań i prawie idealnego naprostowania, przerzutka nie chodziła już nigdy tak samo. Zależy tez co to za przerzutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Swoją przerzutkę xt naprostowałem ręcznie, ale po zabiegu wózek ma delikatny, ledwo wymacalny luz który wystarcza żeby przerzutka nie pracowała precyzyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.