pentagramsss Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam Czy dostanę w miarę dobre siodło wygodne do 50zł? ewentualnie mogę dorzucić więcej kasy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Określ co masz na myśli mówiąc wygodne. Do turystyki czy do dłuższych eskapad? Masz spodenki z wkładką? Z własnego doświadczenia mogę Ci takie coś polecić bo użytkuje w zimowcu i po 2-3h tyłek nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dołóż 20pln i kup WTB Pure V. Z siodełkami to jest tak że to sprawa indywidualna, co dla jednego będzie wygodne, dla innego nie. Za to Pure V większości osób podchodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagramsss Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 teraz rower używam raz na tydzien. Gdy jest ciepło potrafię przejechać rowerem 60 km dziennie. Myślałem o siodle żelowym ? CO Wy na to? Jakie marki przodują w siodłach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 teraz rower używam raz na tydzien. Gdy jest ciepło potrafię przejechać rowerem 60 km dziennie. Myślałem o siodle żelowym ? CO Wy na to? Jakie marki przodują w siodłach? Zależy jakim żelowym. Do 50 PLN raczej nie kupisz dobrego z żelem. Lepiej chyba sprawują się wersje z otworem ale nie każdemu podchodzą. Ogólnie im większe dystanse, tym twardsze siodełko. Oczywiście bez skrajności, bo nie każdy długodystansowiec będzie jeździł na super twardym siodle. W twoim przypadku nie interesował bym się kanapami z wyściółką grubszą niż 2cm. Szukaj czegoś umiarkowanie twardego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomulus Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Gdybyś był zainteresowany to mam na sprzedaż siodło WTB, jeżdzone miesiąc, jak nowe, wymienilem na lzejsze. Jak co to na prv poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ja posiadam Accent Derry. Robiłem wycieczki po 100+km bez wkładki w zwykłych spodenkach i jakoś tyłek nie narzekał specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam jakbyś był zainteresowany to mam do sprzedania nówka siodełko zdjętę z nowego roweru Gianta. Siodło to VELO Double Density. Jak jestes zainteresowany to odezwij się na PW. Foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Do Fizika Arione trochę podobne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagramsss Napisano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 co uważacie na temat tego? WTB Jaxon V DJ Comp? Może jednak lepiej kupić coś na miejscu żeby przetestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Typowe siodełko do grawitacji. Krótkie i szerokie, będzie niewygodne na dłuższych trasach. A przy tym diabelsko ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagramsss Napisano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ale takie żelowe http://allegro.pl/siodelko-wtb-pro-gel-i1442848295.html myślę że będzie bardzo dobre :> ehh nie zauważyłem-damskie ... chyba będę musiał wyłożyć 70zł ponieważ kolega tomulus nie odpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan84 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja proponowałbym coś z firmowych typu : http://www.cyklotur.com/x_C_I__T_siodlo+mach__P_53146707-53010001__PZTA_1__PD_53010605.html lub http://www.cyklotur.com/x_C_I__T_siodlo+milo__P_53137998-53010001__PZTA_8__PD_53010605.html cena około 50 zł. zresztą zobacz jeszcze inne sa tez fajne w cykloturze albo napisz do nich na czacie to coś ci doradzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.