Koochyboy Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 Witam, obecnie posiadam Manitou Splice, ale ogólnie rzecz ujmując nie odpowiada mi on gdyż jest mało podatny na nierówności. "Mułowaty". Ma tak niestety od nowości i mimo dość zaawansowanego tuningu zmieniło się mniej więcej nic. Chciałbym wrócić do swojego rozwalonego Girvina, ale nie bardzo wiem gdzie taki nabyć. Ewentualnie zrobić. Nie chodzi mi o żadne piractwo, tylko wariację na temat. Jeśli wiecie gdzie - będę wdzięczny za namiar. I proszę nie wrzucać moich postów do śmietnika bez podania przyczyn Q
Gość Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 Miales Girvina w starej pantografowej wersji z elastomerem czy sprezynka? Co tam rozwaliles,bo oprocz elementu tlumiacego to za bardzo nie da sie nic.German Answer robil identyczna konstrukcje ale z zastosowaniem dampera tylniego jako medium amortyzujace.
adriansocho Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Miales Girvina w starej pantografowej wersji z elastomerem czy sprezynka? No, był też Girvin w wersji wyglądającej trochę jak Hi-5, ale skoro era takich widelców już minęła to zgaduję, że chodzi o ten system trapezowy. W Polsce to chyba ciężko, ale zawsze zostaje ebay.(co.uk|de|com).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.