Skocz do zawartości

[skręcona kostka] a trening

Rondel96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Dziś zdjeli mi gips (po 4 tygodniach) miałem skręcona kostkę i nadal lekko mnie boli (podczas chodzenia), próbowałem jezdzić na rowerku stacjonarnym to mnie nie bolało. Nie wiem czy jezdzić czy poczekać kilka tygodni, chodzi mi o to,aby uraz się nie powtórzył

Pozdrawiam

Napisano

Idz na rehabilitacje albo konsultacje. Nikt Ci nie wywrozy dlaczego Cie boli. Moze byc tak, ze musisz jeszcze poczekac, moze wystarczy zacisnac zeby i rozruszac - moze obydwa te pomysly sa durne. Wrozki tu nie znajdziesz raczej - idz do specjalisty - z takimi sprawami nie ma zartow, wiec nie pytaj o nie na forach.

Napisano

lekarz powinien Ci zalecić noszenie TAKIEJ opaski na kostkę, nie tylko podczas jazdy ale również na co dzień przez parę tygodni (wiem po swoim przykładzie).

• Mod Team
Napisano

kubeq w Twoim przypadku może i to było właściwe działanie w innym już nie musi.

Rondel powinieneś o to zapytać lekarzy podczas ostatniej wizyty czy już możesz zacząć trenować czy nie i z jaką intensywnością i co ewentualnie robić podczas odczuwania bólu w konkretnych miejscach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...