kluchynsyn Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 http://sklep.sportprofit.pl/pl/p/Cube-AMS-COMP-blacknwhite-18-2010-MEGA-OKAZJA/33 Czy ten rower jest warty uwagi? odpowiedni do jazdy po jurze krakowsko częstochowskiej? Wart swojej ceny? prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Rower fajny. Bardzo dobry amorek, ogólnie estetyka bardzo fajna. Jednak myślę, że jest trochę za drogi.. Jest coś takiego Kross level f7 Estetyka może trochę gorsza ale masz w kieszeni ponad 1000 zł Tę kasę mógłbyś wydać na jakieś modyfikacje, ale myślę, że nie będzie to konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluchynsyn Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 jak cos, to wolałbym propozycje lepszego w mniej wiecej tej samej cenie. około 5 kafli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Omg. F7 ma tylko 50 mm skoku z tyłu, przy czym pracuje nie na klasycznych ogniwach tylko karbonowych widełkach. Nie wiem jak z serwisem i trwałością, ale można być raczej pewnym, że jak coś trzaśnie, to będziesz miał niezłą przerwę w sezonie. Ten AMS to wprawdzie najniższy model ze wszystkich AMS, ale i tak wart polecenia. Rama zbiera pozytywne opinie i ponoć (bazuję na testach) za bardzo nie pompuje, mimo Horsta. Do turystyki po Jurze będzie ok, w górach też. Poza tym sprzęt ma spory potencjał do odchudzenia. IMO za tą cenę jest to dobry zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Też popieram, rowerek naprawdę złożony na równym poziomie. Do żadnego komponentu nie można się przyczepić. Zgadzam się z Solem, rowerek zbiera naprawdę dużo pozytywnych opinii. Kross - porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.