Skocz do zawartości

[XC] Mistrzostwa Orzesza MTB

homeless

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie było źle chociaż jak dla mnie za dużo spaceru z rowerem :icon_confused: . Ten odcinek z kładką na strumyku, a potem podjazd w błotku to było coś. Najgorsza ta polanka przed metą- ciężko było znaleźć suche miejsce <_< . A ten zjazd z kościółka wcale nie był taki niebezpieczny :icon_lol:

Napisano

Zapraszam do galerii zdjęć z XC w Orzeszu na stronie teamu Bikehead.

www.bikehead.pl

Jak ktoś potrzebuje zdjęcie w dużej rozdzielczości, to proszę o kontakt.

Napisano

Faktycznie,

Polanka przed metą była dość trudna (bo wcześniej był króciutki zjazd bez możliwości uspokojenia oddechu)

a wcześniej dość długi podjazd który rozpoczynał się pchaniem w błotku.

Trasa zróżnicowana z kilkoma technicznymi elementami (głównie przez błoto),

zjazdy pod kontrolą a podjazdów dość (oczywiście mogło być więcej).

Najgorsze zasysanie butów przy pchaniu w błocie :icon_wink:

Pomimo ogólnej dezinformacji uwielbiam tego typu imprezy i na pewno przyjadę w przyszłym roku.

Respect dla pierwszych!

Napisano

A dla mnie impreza była niewypałem. Nie spodziewałem się, że tak długo będzie trzeba czekać na start. Ostatecznie razem z kolegą zrezygnowaliśmy przed startem mastersów i ok. 15 udaliśmy się na rowerową wycieczkę powrotną. Potem żałowałem, że nie zrezgynowaliśmy wcześniej, bo moglibyśmy wracać jeszcze większymi zakolami. Chyba sobie wszelkie XC daruję, jeśli to tak wygląda organizacyjnie. :confused:

Napisano
  W dniu 28.03.2011 o 18:03, marcinusz napisał:

A dla mnie impreza była niewypałem. Nie spodziewałem się, że tak długo będzie trzeba czekać na start.. :confused:

Pierwszy raz bylem na XC ale raczej spodziewalem sie takiego ukladu.

Krotkie okrazenie wiec nie sposob wypuscic wszystkich naraz.Tez przyjechalem wczesnie

ale dotrwalem do wyscigu.

Bylo fajnie bo sporo pogawedek z rowerzystami no i sciganie ale jazdy bylo malo.

Krotkie mocne zmeczenie ktore szybko przeszlo i potem niedosyt jazdy

Taki typ imprezy.

a niewypal dla mnie to brak wynikow.Po dlugim czekaniu na wyscig nie doczekalem wynikow

Czekal mnie dlugi powrot do domu wiec nie moglem dlugo czekac

Okazuje sie ze dalej ich nie ma.jezdzilem na maratonach z recznymi pomiarami i wyniki byly od reki

razem z czasem przejazdu.Tu chyba beda same miejsca.

Napisano
  W dniu 29.03.2011 o 15:36, jacekp napisał:

no sa wyniki.

Otarlem sie o pudlo bo na 4 pozycji dojechalem

Jesteś pewien?;)

Okazuje sie, że jak ktoś sobie sam nie policzył to lepiej niech się na wynikach nie opiera, bo są błędy. Np mojego kolegę to wogóle nie uwzględnili w wynikach. Jakby go wogóle tam nie było...

Organizator ma jeszcze duuuużo do poprawienia..

Napisano
  W dniu 29.03.2011 o 20:58, mabu napisał:

Jesteś pewien?;)

Okazuje sie, że jak ktoś sobie sam nie policzył to lepiej niech się na wynikach nie opiera, bo są błędy. Np mojego kolegę to wogóle nie uwzględnili w wynikach. Jakby go wogóle tam nie było...

tak mniej wiecej wychodzilo mi ze zdjec ale oczywiscie pewny nie jestem

zagapilem sie na starcie i nie wiem ile osob pojechalo przede mna a potem

zamieszanie bo dojechalem do wolniejszych z poprzedniej kategori

wiec nie bylo szans sie polapac czy wyprzedzam swoja czy poprzednia kategorie

Bylem na maratonie liczonym recznie na Slowacji i wyniki byly praktycznie od reki

a wiadomo ze trzeba tez uwzglednic zapisy z odcinkow czy kazdy objechal jak potrzeba

Duzo wiecej wiec pracy.Podane tez byly czasy wiec da sie recznie.

Tu wszystko spadlo na jednego sedziego i chyba nie wyrabial

Nie wiem dlaczego nie spisywalo wiecej osob

Cytat
Okazuje sie, że jak ktoś sobie sam nie policzył to lepiej niech się na wynikach nie opiera, bo są błędy. Np mojego kolegę to wogóle nie uwzględnili w wynikach. Jakby go wogóle tam nie było.

w komentarzach chyba ktos pisal ze kolega sie wycofal a nie mial DNFa tylko sklasyfikowany i to wysoko.

Z drugiej znowu strony czasami jest pomiar elektroniczny a i tak sporo pomylek.

Najlepiej to chociaz wiedziec kto przed i za nami wjechal ale nie zawsze sie da zauwazyc i zapamietac

Napisano

Te wyniki są coś nie ten teges....

Znajomy na drugim kółku mówił mi, że jestem 10, na ostatnim wyprzedziłem 2 + kumpel odpadł który był przede mną więc powinienem być 7 ale w wynikach jestem 10 ale parodia <lol2>

Napisano

ja po zdjeciach jakie mam i zdjec innych osob jestem prawie pewien ze przyjechalem 3.

Wiec pomylka w miejscach na podium.Org nic nie wypowiada sie na ten temat.

troche to zniecheca.Watpie zebym sie tam jeszcze wybral.

Mialem wybrac sie do Wodzislawia ale chyba odpuszcze.

Wole jednak maratony.

Przyjezdza sie, rejestruje,start i jazdy jest pare godzin

XC to czekania pare godzin i chwila jazdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.