YgreK Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Szukam crossa dla kumpla do 900zł, albo trochę więcej. Rower będzie używany na asfalcie, czasami na drogach leśnych. Kumpel ma około 175 cm i 65 kg Cena może przekroczyć lekko 900zł jeśli będzie mocna zmiana w osprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Merida Crossway 20-v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ten Bergamont jest spoko tylko nie wiem czy rama nie będzie za duża. To samo dotyczy się tego Authora. A to mój faworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A czy ktokolwiek wie, czy można kupić jeszcze Merida Crossway V-20 z 2009 roku? Model z 2010 ma beznadziejny kolor. Jak ktoś znajdzie będę bardzo wdzięczny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nie wiem na czym opierasz swoją ocenę owego koloru ale jeśli to są zdjęcia roweru ze strony Meridy (na białym tle, mało który sklep używa innych), to radzę uważać bo bardzo przekłamują one barwy w stosunku do rzeczywistości. Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń. Jeżeli masz czas i nic przeciwko rowerom używanym to radziłbym szukać na Allegro mniej znanych niemieckich/zachodnich marek jak powyższy Bergamont, Stevens, Bulls, Univega itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Chodzi mi o to, że merida z 2009r. jest o wiele ładniejsza od tej z 2010, a sprzętowo chyba się niczym nie różnią. Dlatego poprosiłem o znalezienie tej z 2009r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Znalezienie Meridy z 2010 graniczy z cudem a co dopiero z 2009. Lepiej zacznij szukać czego innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.