keeper73 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam. Chcę kupić koszulkę na lato i po przejrzeniu forum zdecydowałem się poddać opinii trzy typy: 1. Rogelli do 80zł. proszę o propozycję - myślałem o modelu Madrit 2. Biemme Basic 3. Bicycle Line http://allegro.pl/freerace-koszulka-profesjonlna-super-jakosc-i1399952139.html O trzeciej propozycji nic nie znalazłem na forum, może ktoś się orientuje co to za towar? Następne pytanie: jeśli na wdechu w klatce mam 109-110cm. czy koszulka mierzona pod pachami 55cm. będzie dobra? Będę jeździł crossem większości asfalt: czy lepsza będzie obcisła koszulka czy MTB? Jeśli ktoś zna odpowiedzi na moje pytania, to proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 zauważyłemze koszulki mtb i obcisłe to jedno i to samo. Chyba ze ci chodzi o tak obcisle jak bielizna ktora jest jako I warstwa Co do koszulek to wszystkie będą działać mniej więcej tak samo, a rozmiarówke masz podana pod aukcjach lub w opisie na stronie sklepu i tam patrz czy bedzie pasowała czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeper73 Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Chodziło mi jak dobiera się taki rozmiar,czy na sztywno czy jakiś mały zapas, lub troszkę mniejszą aby lepiej przylegała. Kolega mówił, że ta Biemme ma super oddychalność i jest najlepsza, ale mierzyłem u niego i jakoś dziwnie się fałdowała z przodu. Nie wiem czy to nie będzie miało wpływu na wygodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Jeśli chcesz coś konkretniejszego to poszukaj koszulki BCM Nowatex. Jakościowo będą lepsze, krój jest wygodniejszy, cenowo stoją do 100pln. Jeśli chodzi o rozmiar to patrz tutaj: http://www.sklep.bcmnowatex.com.pl/upload/articles/tabela_wymiarow.pdf Jeśli chcesz ciasne to bierz L/6, jeśli normalne to XL/7 a jeśli luźne to XXL/8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeper73 Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 BCM Nowatex - wzornictwo super, jednak różne opinie na temat tej firmy. Rogelli i Biemme wybrałem, bo same pozytywy, jednak chyba nikt nie zna tej firmy Bicycle Line - wygląda fajnie tylko , czy faktycznie kosztowała ponad 160 zł.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.