Skocz do zawartości

[rower] kupno - problem z ceną

kluchynsyn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam do wydania na rower około 4600-4800zł. Nie wiecej, wiec z góry darujcie sobie wpisy ,,dopłacisz 100 i bedzie git" :) zaproponowano mi taki rower : http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-merida-ninety-six-hfs-1000-d-2010.html ale nie wiem, czy jest odpowiedni za taką sume. Najbardziej chce rame meridy, bo wiem że są dobre jakosciowo a także podobają mi się. Prosze o pomoc, jak dobrać dobry rower za taką cene? Mile widziane są też propozycje rowerów. Potrzebuje fulla - będe jezdził po jurze krakowsko częstochowskiej z dość szybką predkoscią. z Góry dzieki :)

Napisano

przemolinko, gdyby to co piszesz było jedyną z prawd, nikt nie produkował by fulli. Autor napisał, że potrzebuje fulla, a Ty tylko nabiłeś posta, bo do dyskusji nie wniosłeś nic konstruktywnego :down:

kluchynsyn, a tę jazdę po Jurze traktujesz treningowo czy tak bardziej amatorsko, dla rozrywki?

Może zastanowił byś się nad jakimś rowerem "120", czyli 12 cm skoku z przodu i z tyłu. Jeśli musi być Merida to może coś takiego: test w BB. Katalogowo w 2010 roku 4999 zł, więc teraz powinno znaleźć się o wiele taniej.

Prócz tego jest jeszcze sporo fajnych rowerów w podanych widełkach cenowych, zwłaszcza teraz, między sezonami. Poszukaj czegoś z "wirtualnym" zawiasem, Giant, Viper, Rockrider etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...