Habibek Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 Szukam na szybko fabrycznego zestawu kół do XC, mam okazję do atrakcyjnego cenowo zakupu takiego zestawu. Znam producenta w odniesieniu do kół szosowych, natomiast jesli idzie o koła mtb, niewiele informacji (opinii) mogę znaleźć. Co to za zaplot? Nie widziałem u konkurentów niczego podobnego (ale być może przeoczyłem alternatywne rozwiązania, temat dopiero co zaczynam rozkminiać). Komplet przód/tył kosztował by mnie 320 złociszy, więc się zastanawiam. Tak na marginesie, ważę 75kg.
Mod Team Puklus Napisano 11 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 11 Stycznia 2011 Wygląda na normalny zaplot przy 28 szprychach tylko ze para otworów jest obok siebie. Tylko zastanawiam sie czy 28 nie bedzie za mało.
Habibek Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Napisano 11 Stycznia 2011 jeździłem już na 28-miu szprychach. dają radę więc o to się nie martwię. nie mam zaufania do tej marki, stąd pytanie o opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.