senjiro Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Nazwa: Author Instinct (2009) Data dodania: 08 styczeń 2011 - 19:46 Właściciel: senjiro Krótki opis: Nie podano Zobacz: Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No ciekawy ten Twoj niebieski kompozyt. W tym roku ekipa Dobrych sklepów rowerowych będzie pewnie mocno walczyć na authorach... Powiedz mi tylko w jakim celu już 2 osoba robi kolejny temat na ten sam rower z tym ze 2 jest z linkiem do garadzu? Wtf? Czyżby automat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Instinct to aluminium. Dodanie roweru jest z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Rowerek fajny, choć można pomyśleć o jakichś kolorowych dodatkach. durnykot mojego bika jakoś nie dodał ten nasz automat. Chyba, że to działa jak się na nowo umieści rower w Garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Bo tak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Też nie rozumiem skąd ten temat:( Dodałem rower do garażu i nie wiem czemu tutaj się pojawił. Można skasować. mały edit: już chyba wiem, kiedyś w dziale mania lekkości założyłem temat na temat mojego Instincta, a ostatnio dodałem go do garażu, więc się tu pojawił. Można usunąć bez sensu żeby 2 takie same tematy były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.