detonator Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam Bukłak otrzymałem razem z plecakiem Camelbak HAWG Pojemność: 3 litry Użytkuje bukłak od trzech lat. Ustnik: Ustnik silikonowy, pod kątem 90* przygryzany z zaworkiem. Działa jak należy, nic nie cieknie. Rurka: Rurka jak rurka, posada system "pure flow" który to w praktyce ma zapobiegać osadzaniu się grzybów, bakterii i innych osadów. Przez rok faktycznie nic się nie osadzało, ale po roku był widoczny nalot i teraz ze dwa trzy razy w sezonie trzeba rurkę przeczyścić. Na złączeniach nic nie cieknie. Worek: Sam bukłak wykonany dobrze i starannie, otwór na tyle duży, że można spokojnie włożyć rękę i wyczyścić go od środka. Zakrętka trzymie mocno i posiada uszczelkę. Worek również posada wspomniany wyżej system. Sytuacja taka sama jak przy rurce. Śmiało mogę polecić ten bukłak, nie skłamie jeśli napisze, że z tego bukłaka wypiłem już setki litrów płynów i nigdy mnie nie zawiódł. Piję głównie wodę lub ewentualnie wodę z miodem i cytryną ( nic innego tam nie lałem ) Jedynie cena trochę odstrasza, podejrzewam, że za tą kwotę, można nabyć coś równie dobrego, od innego producenta. Uploaded with ImageShack.us Plusy: + trwałość + wygoda użytkowania + pojemność Minusy; - cena 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi