Skocz do zawartości

[adapter] Juicy 7 + Drop Off qr20

jacob5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema,

mam hamulec Avid Juicy 7, chciałem na początku załozyć do niego zwykły adapter jednak okazało się że Drop Off III qr20 musi mieć specjalny adapter.

I mam pytanie czy podejdzie adpater od Hayesa który wcześniej był założony do tego amorka do mojego Juicy 7.

Hayes203qr20adapter.jpg

Powyżej zdjęcia adaptera.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Napisano

Mam taki adapter w garażu, był zamontowany do tyłu ale był bardzo gruby. Został trochę spiłowany, a masz tam mocowanie hamulca w standardzie IS czy PM?

Napisano

Mam IS ale z tego co się kiedyś dowiedziałem do tego amora ma być adapter qr20 który jest grubszy o 5mm od normalnego.

Napisano

A nie masz jakiegoś adaptera pod ręką żeby sprawdzić czy pasuje? No i też nie zapomnij o tych podkładkach co dodaje Avid (Tri-Algin, czy jakoś tak B) ). Bo według mnie może nie spasować, musiałbyś chyba kupić adapter Avida, no ale niech się inni wypowiedzą, bo mogę się mylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.