Mod Team safian Napisano 19 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam to znowu ja koles z serwisu mowił zebym dał mu 300zł to kupi mi korbe DEORE 2 z jakas rura(chyba hollowteh), mówił ze octalic to stary system.Teraz moje pytanie:co to za korba i czy opłaca sie jak kupic?(moze jakies zdjecia jak ona wyglada ?Moze jakies tansze propozycje?Z góry dziex Jak już to lepiej za ~350 brać SLXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jak już to lepiej za ~350 brać SLXa Ewentualnie taniej Deore LX . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidos1312 Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 to ja bym zostal przy tej propozycji deora fc-590.A jak z tamtad zamówic? Ile przesyłka itp.Bo mam część kwoty, wiec niedługo bym zamowil ta korbe. EDIT:juz wiem jak zamówic z góry DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie rozumiem po co to wszystko oddawać do serwisu? Korbę masz za 210zł, facet chciał 300zł. Kup sobie za różnicę w cenie klucze i sam wszystko załóż, to nie jest wcale takie trudne. A klucze Ci zostaną na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidos1312 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 dobra zdecyduje sie na ta korbe deore.Teraz mam kolejne pytanie, jaka przerzutke mi polecacie??, mam teraz deore rdm511, ale mi sie troche pogieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Do 120zł Deore w wersji Shadow RD-M592, choć dopłaciłbym te 10-15zł do SLX RD-M662. A potem zostaje już tylko XT lub XTR, ale to pewnie zbyt droga zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidos1312 Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 ok to dzięki za udzieloną mi pomoc, było mi bardzo miło MOŻNA ZAMYKAĆ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.