matpog Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Jak w temacie, który lepszy? Czy rama 20" Krossa bedzie na mnie ok (wzrost 181, waga 77 kg)? Jakies inne ciekawe propozycje w cenie ~2000 zl?
CarNeezA Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Jeżeli nie urośniesz to raczej będzie za duża(chociaż kto co woli) ja bym celował w 18". W tego typu rowerach są długie rury górne i będziesz na tym rowerze leżał. 18" moim zdaniem będzie idealna. Jeżeli zależy Ci na dobrych tarczach to Flite a jeśli tarcze nie są Ci potrzebne to Kross. Żeby przejść z v-brake na tarcze w Krossie to duży wydatek(trzeba by było wymienić piasty)
rastatajm Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Dobrze jest przymierzyć rower, bo wiele zależy też od proporcji ciała (długości nóg itd), a nie tylko od wzrostu.
gdy Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 ja mam 180 cm wzrostu i 18 cali jest ok. mam na myśli a6.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.