maciekjunior Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zbliża się małymi krokami początek sezonu, jest już rok 2011 dlatego nie tylko ja ale myślę że większość Jeźdźców przejrzała by propozycje, nowości a także testy nowych komponentów albo całych rowerów. Chodzi mi oczywiście o Papierowe wersje Katalogów. Myśle że warto wymienić się wiedzą na temat dostępności katalogów różnych producentów. Ja osobiście czekam na Katalog "7anna". Nie pogardził bym również katalogiem z częściami Funn-a. 7anna wypuści coś pewnie pod koniec marca, natomiast nie wiem czy w ogóle można gdzieś dostać katalog z Funn-em? był bym wdzięczny za info co gdzie i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Papierowych nie znam, ale wiem że pojawił się już nowy internetowy bikekatalog na 2011 rok http://www.bikekatalog.pl. Na stronie pojawił się też fajny konkurs i można wygrać ramkę Apexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.