gremson Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Witam! Proszę o szybką podpowiedź którą ramę wybrać: CORRATEC model X- VERT MOTION KLIK czy ACCENT El Norte KLIK cena w nie gra roli, bo obie ramy są podobne w cenie. Aktualnie jeżdżę na el ninio i jestem zadowolony dlatego myślę że el norte w drugim rowerze mnie nie zawiedzie. Czy warto zainteresować się corratec'iem? Plusy i minusy? potrzebuje szybkiej odpowiedzi, bo dziś muszę podjąć decyzję...
Bugatti Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 A ile ważysz i ile masz wzrostu bo w linkach są duże rozmiary
bender999 Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 witam od siebie dodam że ramy Corrateca są sztywne i nie każdemu to pasuje
gremson Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Napisano 7 Stycznia 2011 ważę 72kg i mierzę 176cm. Corratec to 18" a accent to 17" czyli w sam raz dla mnie, aktualnie jeżdżę na 17" i jest ok.
Mod Team bogus Napisano 7 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 7 Stycznia 2011 Ja wybrałbym Accenta, też jeżdżę na El Nino i jestem bardzo zadowolony. Ty masz również doświadczenia z Accentem, więc uważam, że El Norte będzie także dobrym wyborem.
gremson Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Napisano 7 Stycznia 2011 dzięki za podpowiedzi, zdecydowałem się wybrać accenta z przesyłką kurierską wyszło mnie 350zł. Jeszcze wczoraj el norte był w cenie promocyjnej 320zł w sklepie e-rower.pl, dziś już za tą samą ramę trzeba zapłacić 390zł... Trafiła się okazja.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.