Jogurcik Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Używał ktoś pompki SKS Airboy ? Szukam pompki do 40zł, do wożenia przy bidonie, a więc niedużej i ten SKS mi się przypodobał, ale niewiem jak z jakością i podobnymi niuansami. Ma ją ktoś lub używał?
TrixTer Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 a moze chce pompke SKS Infusion TT za 25 zł ? + koszty przesylki. Co do ceny moze być lekka negocjacja
Bugatti Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Jak chcesz ją wozić na ramie to obawiałbym się o jej trwałość.Albo woź w plecaku albo kup coś lepszego.
senjiro Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Zamiast Airboya polecam Ci Rookie XL. Pompka nie do zajechania, miałem i służyła mi prawie 5lat, do tego naprawdę fajnie pompuje.
heniekkrol Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 Mam ją 1.5 roku - działa. (NB moja nie miała uchwytu mocującego)
Tom3k88 Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Airboy Alu kosztuje tyle co Bandit. Która będzie lepszym wyborem? Pompka Bandit jest teleskopowa więc trzeba się mniej namachać i wygląda lepiej. Airboy (z tworzywa sztucznego) jednak kusi ceną, i tak mam nadzieję że, nigdy nie będę musiał używać tej pompki. Ma być awaryjnie, gdybym w trasie gumę złapał, no i ma uchwyt pod bidon.
Jogurcik Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja powiem tylko tyle, że kupiłem już jakiś czas temu Airboy'a plastik i jest nieźle w 3 minuty można napompować do ok. 2 barów, aczkolwiek na razie jeździł w plecaku ze względu na to, że bałem się go wystawić na niskie temperatury, a już ze 2 tygodnie, przymusowo, niestety nie jeżdzę. Jeśli nie musisz jeździć na marce i mieć wszystkiego najleposzego, bierz Airboy'a
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.