exist Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Witam, Poszukuję GPS'a turystycznego na rower i do geocachingu w dobrym stosunku cena/jakość. Mieszkam w Toruniu (kuj. pom.) i jeżdzę najczęsciej po leśnych ścieżkach. Najlepiej żeby nie był za drogi (800 zł około) Myślałem nad Garminem Legend HCx, Vistą HCx, 60Cx i Dakotą 20. Czy Legend HCx będzie dobrym wyborem? Cyfrowy kompas by mi się przydał, ale czy w turystyce rowerowej i w geocachingu będzie on b. potrzebny? Proszę o jakieś porady.
Moloch89 Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Mam Legend HCx, a brat ma Viste HCx, jego trochę dokładniej pokazuje wysokość, i kompas działa jakby szybciej. Ale Legend na rower w zupełności starcza. Minusem HCXów jest guma, która sie po pewnym czasie rozciąga i czasami zsuwa. Jak masz kase kup Viste Jak masz b.dużo kasy kup CX60
exist Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Napisano 7 Stycznia 2011 A Trekbudy plus odbiornik plus telefon?
lufka79 Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 Witam mam na sprzedaż Garmina 60CSx http://allegro.pl/garmin-gpsmap-60-csx-60csx-gratis-okazja-i1405683999.html Polecam sam używałem go do jazdy polesie i szukania skrzyneczek:) teraz mam zamiar kupic 62 stąd sprzadaż mojej 60:) są super uchwyty na rower na allegro za 58zł polecam sprawdza się doskonale.
michalj Napisano 19 Stycznia 2011 Napisano 19 Stycznia 2011 A czym się różnią wersje topo od zwykłych? Mapy topo można samemu wgrać więc o co chodzi?
gj5 Napisano 27 Stycznia 2011 Napisano 27 Stycznia 2011 Można wgrać ale jest to nielegalne ;] Więc oficjalnie nikt tego nie robi Może jakiś użytkownik Dakoty 20 się wypowie? Mnie odstrasza ten ekran, podobno słabo widoczny w lesie. Vista jest ok, tylko ta pikseloza ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.