Kellysbicycles Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Przepraszam jak nie ten dział, ale do Tick'ów rowerowych (w tym dziale umieszczane są filmiki) to to nie należy więc daje tutaj. Oto sześć filmików przestawiających Historię grupy Shimano XTR : 1. 2. 3. 4. 5. 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wielkie podziękowania za te linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Tytul tematu co najmniej lekko mylacy, 100% marketing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ech, myślałem że to faktycznie będzie film o historii XTR, jak powstawało, zmiany na przestrzeni lat a tu po prostu ludzie opowiadają jakie to XTR jest świetne. Mimo wszystko, jest to świetny 20 minutowy film reklamowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ech, myślałem że to faktycznie będzie film o historii XTR, jak powstawało, zmiany na przestrzeni lat a tu po prostu ludzie opowiadają jakie to XTR jest świetne. Mimo wszystko, jest to świetny 20 minutowy film reklamowy. Pod poniższym adresem znajdziesz najlepszą stronę w sieci przedstawiającą historię XTR-a i wszystkie zmiany, które następowały w każdej z grup: http://members.home.nl/children-of-the-korn/XTR900.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki widziałem już coś podobnego na innej stronie, ale i tak dobrze byłoby zobaczyć faktyczny film o historii xtr bądź samego shimano z wypowiedziami projektantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioo Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 jakby ktos znał jakies filmy z historią grupy Shimano Dura-Ace lub innych szosowych to byłbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Piąta część- Włoszczowska do mnie mówi Fajnie, że się tam pojawiła. Świetne ujęcia, świetnie spasowana muzyka. Profesjonalny filmik reklamowy shimano. Tak się wczułem, że aż zapomniałem, że wolę SRAMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.