kksandi Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam Mamy zimę no ale to nie znaczy że nie możemy szusować , ja mam takie pytanie do was czy to co ja stosuje jest dobre. A więc gdy wybieram się na wycieczkę zabieram : picie : woda zwykła + plusz taki jakiś SPORT jedzenie : batoniki z Carrefour , są zbożowe + czekolada na spodzie i banan . Dobrze robię czy żlę? Babcia która gotowała w dawnych czasach dla zawodników tour de polonge mówiła że jedzą: - makaron ze serem - kromki z dżemem A gdy jechali na trening brali całą czekoladę i winogrono To byłby dobry pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Przed zalozeniem tego typu tematu warto w wyszukiwarce wpisac np "dieta" lub "odzywianie". Temat zamykam jako wielokrotnie zdublowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.