Skocz do zawartości
  • 0

[problem z forum] Nie moge się zalogować !

Gość Artursx1

Pytanie

Gość Artursx1
Napisano

Witam wszystkich , dawno mnie na forum nie było . Ostatnio chciałem się zalogować , niby wszystko działa ,pokazuje mi się ekran [pomyślnie zalogowano] ale dalej nie mam dostępu do mojego konta ( artursx1 ) . Czy jakiś moderator / admin mógłby mi naprawić ten błąd ?

Z góry dzięki za pomoc .

Artursx1

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

O ile się nie myli, masz tam komunikat w stylu: "Pomyślnie zalogowano, za chwilę nastąpi automatyczne przekierowanie na stronę główną"

i dalej:

"Jeżeli to nie nastąpi kliknij tutaj"

Czy tego też nie masz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.