Rocky Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Cześć Wam Aktualnie poruszam się rowerem górskim, jest to Cube Acid, ale chciałbym zobaczyć jak to jest na szosie Moglibyście pomóc mi znaleźć jakiś sprzęt godny tych pieniędzy, gdyż szczerze powiem, nie bardzo się wyznaję na rowerach szosowych. Co oczywiście stopniowo chcę zmienić... Pozdrawiam P.s Co sądzicie o tym?? http://allegro.pl/2danger-squadra-race-wysylka-gratis-i1381565313.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gj5 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Za 1500zł to poszukaj czegoś używanego...Kupować nową ma sens od 2500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jak możesz, to podaj jakąś taką minimalną specyfikację roweru, na który warto wyłożyć 1500 (używany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Rocky ile masz wzrostu? za 1500 to osprzęt minimum Tiagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Mam około 183 cm... Zastanawiam się jeszcze nad takim rowerkiem http://allegro.pl/show_item.php?item=1390130284&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 1800zł za używany rower na Sorze, o jakieś 800zł za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gj5 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Szukaj okazji...ja miałem szczęście i kupiłem za 3700zł używaną szose w idealnym stanie po 1500km, jako nowa kosztowała 5000zł F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Z tą Tiagrą to nie ma co przesadzać. Nowa Sora też jest niczego sobie. Zobacz sobie ten rowerek. Idealny stan, lekka i sprawdzona rama, carbonowy widelec. Nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Na pierwszy rower sora w zupełnośći wystarczy, ja zrobiłem na niej już 3kkm i nic poważnego się jeszcze nie dzieje. Myśłe ze przejade na tym osprzęcie jeszcze drógie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Rocky ile masz wzrostu? za 1500 to osprzęt minimum Tiagra Przecież ten 2danger jest cały na 10 rzędowej Campie Veloce. Ta grupa jest porównywalna z shimano 105. Generalnie nie znajdziesz nowego roweru z takim osprzętem poniżej 3k. Ja już kupiłem Z wad to trochę ciężka rama i 3 blaty z przodu (przy zmianie na 2 przerzutka przód i suport do wymiany) Tak poza tym hicior moim skromnym zdaniem, ale może ktoś obeznany z szosa się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wymiana 3rzędowej korby nie jest koniecznością. Wierz mi że jak będziesz bujał się po bardziej stromych górkach to na pewno ją docenisz. Wprawdzie jeżdżąc na kompakcie mało było górek gdzie jechałem z totalnego młynka, ale więcej przełożeń z przodu daje zawsze możliwość zastosowania lepiej zestopniowanej kasety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Moim zdaniem 2Danger to rewelacja pod względem osprzętu. Koła Campy też w komplecie, do wymiany parę rzeczy typu mostek, sztyca i mamy rewelacyjny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.