Skocz do zawartości

[ankieta] turystyka rowerowa

giancik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem studentem i piszę pracę mgr nt. atrakcyjności obszarów gmin Mosina i Puszczykowo w zakresie turystyki rowerowej. Jako członkowie największego forum rowerowego dodatkowo w regionalnym dziale WLKP na pewno nie raz przemierzaliście tamtejsze szlaki (bądź też samą gminę - niekoniecznie wyznaczonymi trasami). Dlatego kieruję do Was swoją prośbe o wypełnienie ANONIMOWEJ ankiety, Wam zajmie to ledwie kilka minut, a dla mnie będą to niezwykle cenne informacje.

Ankietę znajdziecie tutaj:

http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/4220/

z góry dziękuję wszystkim, którzy znajdą chwilę na wypełnienie jej.

Dzięki i pozdrawiam

Patryk.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzięki za wypełnianie, niektóre komentarze są naprawde ciekawe.

Ankietę można nadal wypełniać, podejrzewam, że będzie na stronie nawet do końca marca.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kolego to Ty jesteś z Mosiny ??. Śmigasz rowerem ??. Mam zamiar trochę pozwiedzać WPN w tym roku to bym się do Ciebie odezwał w sprawie tras.

Napisano

najbliższa okolica Mosiny. Nie ma problemu. Radio Merkury co roku organizuje rajd po WPNie, co prawda impreza jest na czas więc zwiedzanie schodzi raczej na drugi plan, ale trasy można wykorzystać później dla siebie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zainteresowanie wątkiem spore, szkoda, że liczba wyświetleń nie przekłada się na ilość wypełnionych ankiet, które nadal można uzupełniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...