5Zeta Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Czy ktoś z Was posiada spodenki xt lub xtr takie jak TU albo TU ?? Jeśli tak to proszę powiedzieć o nich kilka słów, mianowicie czy rozmiarówka na stronie shimano jest wiarygodna? Jak się sprawują i czy są godne polecenia? Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ok to może o tym produkcie jest wstanie mi ktoś cokolwiek powiedzieć LINK również spodenki tylko firmy rogelli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Daj sobie spokój z Rogelli - naprawdę warto dołożyć trochę i kupić szorty Endury model Humvee. Są bardzo przemyślane i funkcjonalne, dobrze wykonane i mają fajne wewnętrzne spodenki z dobrą wkładką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jak z takimi spodenkami na dłuższych wyprawach? Chodzi mi o kilkadziesiąt kilometrów na siodełku dziennie. Może jakieś inne modele są godne polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Luźny jest naprawdę malo a czasami na przejażdżkę lepsze niż jajkognioty Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadProff Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja również poszukuje luźnych szortów na rower. Do tej pory miałem szorty Foxa z których nie do konca jestem zadowolony. Po 3 sezonach czas na cos nowego. Ogólnie rzecz ujmójąc to jest lipa z szortami, wiekszosc na ryku to obcisłe spodenki typu lycra. na razie wpadły mi w oko szoty Mimo Alamo bo sa tanie i maja fajny krój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Więc powtórzę: "Daj sobie spokój z Rogelli - naprawdę warto dołożyć trochę i kupić szorty Endury model Humvee. Są bardzo przemyślane i funkcjonalne, dobrze wykonane i mają fajne wewnętrzne spodenki z dobrą wkładką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 potwierdzam, jezeli spodenki to tylko endura... mam dwie pary: Zyme i Hummvee. Te drugie uszkodziłem z własnej winy (woziłem w tylnej kieszeni powerade i puściły szwy), bez zbędnych pytań zostały wymienione na zupełnie nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Bez przesady,że "jeżeli spodenki to tylko endura". Są również inni dobrzy producenci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.