5Zeta Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Czy ktoś z Was posiada spodenki xt lub xtr takie jak TU albo TU ?? Jeśli tak to proszę powiedzieć o nich kilka słów, mianowicie czy rozmiarówka na stronie shimano jest wiarygodna? Jak się sprawują i czy są godne polecenia? Pozdrawiam!!
5Zeta Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Napisano 6 Stycznia 2011 Ok to może o tym produkcie jest wstanie mi ktoś cokolwiek powiedzieć LINK również spodenki tylko firmy rogelli.
Darek14 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Daj sobie spokój z Rogelli - naprawdę warto dołożyć trochę i kupić szorty Endury model Humvee. Są bardzo przemyślane i funkcjonalne, dobrze wykonane i mają fajne wewnętrzne spodenki z dobrą wkładką.
szych Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Jak z takimi spodenkami na dłuższych wyprawach? Chodzi mi o kilkadziesiąt kilometrów na siodełku dziennie. Może jakieś inne modele są godne polecenia?
pwe Napisano 30 Stycznia 2011 Napisano 30 Stycznia 2011 Luźny jest naprawdę malo a czasami na przejażdżkę lepsze niż jajkognioty Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
MadProff Napisano 30 Stycznia 2011 Napisano 30 Stycznia 2011 Ja również poszukuje luźnych szortów na rower. Do tej pory miałem szorty Foxa z których nie do konca jestem zadowolony. Po 3 sezonach czas na cos nowego. Ogólnie rzecz ujmójąc to jest lipa z szortami, wiekszosc na ryku to obcisłe spodenki typu lycra. na razie wpadły mi w oko szoty Mimo Alamo bo sa tanie i maja fajny krój.
Darek14 Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Więc powtórzę: "Daj sobie spokój z Rogelli - naprawdę warto dołożyć trochę i kupić szorty Endury model Humvee. Są bardzo przemyślane i funkcjonalne, dobrze wykonane i mają fajne wewnętrzne spodenki z dobrą wkładką".
daid Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 potwierdzam, jezeli spodenki to tylko endura... mam dwie pary: Zyme i Hummvee. Te drugie uszkodziłem z własnej winy (woziłem w tylnej kieszeni powerade i puściły szwy), bez zbędnych pytań zostały wymienione na zupełnie nowe.
Darek14 Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Bez przesady,że "jeżeli spodenki to tylko endura". Są również inni dobrzy producenci.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.