Adam LSTR Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 może was to zainteresuje, całkiem niedawno natrafiłem na genialne forum zbierające w swoijm gronie ludzi podróżujących z sakwami z całego naszego kraju a nawet z za granicy. Wrzucam link bo sporo ciekawych rzeczy tam piszą mozna poczytać o wszystkim co nurtuje sakwiarski świat. www.podrozerowerowe.info zapraszam - ja już się zarejestrowałem a i wam polecam! Naprawdę Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 byłem zaskoczony że tylu fajnych ludków z całego kraju ma swoje forum rowerowe. robią zloty wyprawy pomagają odwiedzają się mimo że mieszkają na różnych krańcach polski:D taka jedna wielka sakwiarska rodzina;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbmaciag Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 sweet :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzinek Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam. Czy jest możliwe założenie sakw do roweru Giant XTC jeśli tak to jakich? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peke88 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 pierwsze musisz znaleźć jakiś bagażnik dobry bo nie masz mocowania do ramy...przynajmniej z tego co widzę na zdjęciach znalezionych w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Tak, niestety, nie mam takich otworów na bagażnik, ale znalazłem taki na allegro http://allegro.pl/bagaznik-rowerowy-do-sztycy-siodla-beto-na-sztyce-i1405214617.html i nie wiem czy jest dobry tzn. czy wytrzyma te 10-12 kg obciążenia. Czy ktoś posiada lub posiadał podobny to proszę o opinie. I jeszcze pytanie, jakie polecacie sakwy do 300 pln. Z góry dziękuję za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peke88 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 bagażnik pod sakwy musi mieć solidne mocowanie...co najmniej w dwóch miejscach na stronę...ja bym się bał do tego bagażnika coś przyczepiać sakwy natomiast te są bardzo fajne i bardzo chwalone http://allegro.pl/sakwy-rowerowe-sl-55-mainstream-msx-i1422041335.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.