zurekk Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witam serdecznie Mam pytanie: Czy korba Alivio m430, która w opisie jest jako 9 rzędowa będzie bezproblemowo działać z resztą 8rz napędu tj łańcuch HG40, kaseta Alivio HG50, przerzutka tylna Alivio m410? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Raczej powinno działać, skoro korba jest też Alivio, to powinna też działać z resztą części Alivio. btw. Czy kaseta CS-HG50 to nie jest przypadkiem Deore a nie Alivio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zurekk Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Raczej powinno działać, skoro korba jest też Alivio, to powinna też działać z resztą części Alivio. btw. Czy kaseta CS-HG50 to nie jest przypadkiem Deore a nie Alivio? Kasetę kupiłem na tej aukcji i w opisie napisali, że Alivio. Korbę dostałem inną z winy sklepu (miała być 8rz na kwadrat, a dostałem 9rz na octalink), ale z racji tego, że i tak muszę zmienić suport (stary mam 122mm a do tej korby zalecają 113mm), więc kupię suport na octalink. Stąd pytanie czy mogę ją zostawić do ośmiorzędowej reszty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nie ma żadnych przeciwskazań aby nie współpracowała z napędem 8 rzędowym, więc jak najbardziej może zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zurekk Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dziękuję Wam za odpowiedzi, korba zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.