Rondel96 Napisano 2 Stycznia 2011 Napisano 2 Stycznia 2011 Witam! Chciałbym ogarnąć ilu jest Nas (Giżyczczan) na forum P.S Pozdr.
Rondel96 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Napisano 3 Stycznia 2011 ooO to spoko musimy się gdzieś spyknąc?! NIe?
Auro Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Witam wprawdzie nie z Giżycka ale spędziłem w lato bardzo mile urlop ze znajomymi, strasznie żałuje że nieudało się nam zabrać rowerów ;/ w tym roku na 90% pojedziemy w to samo miejsce na 2 tyg. i chciałem się dopytać co warto zwiedzić dokoła Giżycka? odrazu zaznaczę, że ekipa rowerowa z nas cienka ;D więc wątpię aby dało rade odjechać dalej niż 30km od miejsca zamieszkania (Pierkunowo) najlepiej unikając asfaltu pozdrawiam.
Rondel96 Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 ja mieszkam w antonowie... 2km od pierkunowa. P.S niemcy jak przyjeżdżają to oglądają most obrotowy i twierdze boyen
Mod Team mrmorty Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2011 Pytanie trochę z innej beczki - orientujecie się może czy u was w Giżycku są jakieś trasy zjazdowe? Za niecały miesiąc pracodawca mnie tam wysyła i zastanawiam się czy brać fula?
kalin20 Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Pytanie trochę z innej beczki - orientujecie się może czy u was w Giżycku są jakieś trasy zjazdowe? Za niecały miesiąc pracodawca mnie tam wysyła i zastanawiam się czy brać fula? W lesie miejskim na takiej dużej górze jest jakiś tor, ale nie moge nic wiecej powiedzieć bo nie byłem.
MatikV6 Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Ja jestem ;D Jakiś tor ;p to jest krossowisko , tam rowerem nie idzie :/
MatikV6 Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Jest tu ktoś kto ma rowerek MTB i by se pośmigał po w miare piaszczystych drogach ? Przedział wiekowy to 14-18 lat :>
Mihauok Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Panowie , ja to z Ełku jestem , ale jeśli byście chcieli to możemy się zgadać i jakoś pośmigać gdzieś nieopodal
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.