Skocz do zawartości

[rękawiczki] AXO

seker1995

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ostatnio przeglądałem alledrogo i natrafiłem na rękawiczki rowerowe firmy AXO (link).

Cena jest niska i wyglądają całkiem fajnie. Niestety na alledrogo nie znalazłem żadnych innych rękawiczek tego producenta, lecz w googlach znalazłem stronkę producenta (link) i widzę, że to jakaś solidna firma.

Ponieważ posiadam z długich rękawiczek tylko lidl'owe na razie, dlatego powoli zaczynam coś myśleć o innych/lepszych. Czy ktoś posiada jakieś rzeczy tej firmy, może się wypowiedzieć coś na temat ich jakości ???

Pozdrawiam,

Bartek

Miałem okazję kupić Jersey (czy jakoś tak, koszulka na zbroję w każdym razie :thumbsup:) z AXO. Nówka za 100 zł, wykonany był dobrze ( widziałem na zdjęciach, niestety nie pozwoliły mi na to fundusze i kupiłem inny) . Co do rękawiczek fajna oferta, jeśli przecena ze 119 na 40 to raczej wziąłbym je, chyba nie ma nic innego dobrego z nówek w cenie 40 zł? ;)

Hmmm... I nikt inny nie miał nic z tej firmy ?? ;(

To mam pytanie jeszcze co do rozmiarówki, czy różnią się rozmiarówki w różnych firmach ?? Czy mogę brać sugerując się rozmiarówką innej firmy, ponieważ na aukcji pisze tylko rozmiar XL. Napisałem do gościa wiadomość, ale na razie nie odpisał, bo pewnie w święta nie pracował, a przydałoby mi się to wiedzieć przed zakończeniem aukcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...