seker1995 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Witam! Ostatnio przeglądałem alledrogo i natrafiłem na rękawiczki rowerowe firmy AXO (link). Cena jest niska i wyglądają całkiem fajnie. Niestety na alledrogo nie znalazłem żadnych innych rękawiczek tego producenta, lecz w googlach znalazłem stronkę producenta (link) i widzę, że to jakaś solidna firma. Ponieważ posiadam z długich rękawiczek tylko lidl'owe na razie, dlatego powoli zaczynam coś myśleć o innych/lepszych. Czy ktoś posiada jakieś rzeczy tej firmy, może się wypowiedzieć coś na temat ich jakości ??? Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Miałem okazję kupić Jersey (czy jakoś tak, koszulka na zbroję w każdym razie ) z AXO. Nówka za 100 zł, wykonany był dobrze ( widziałem na zdjęciach, niestety nie pozwoliły mi na to fundusze i kupiłem inny) . Co do rękawiczek fajna oferta, jeśli przecena ze 119 na 40 to raczej wziąłbym je, chyba nie ma nic innego dobrego z nówek w cenie 40 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Hmmm... I nikt inny nie miał nic z tej firmy ?? ;( To mam pytanie jeszcze co do rozmiarówki, czy różnią się rozmiarówki w różnych firmach ?? Czy mogę brać sugerując się rozmiarówką innej firmy, ponieważ na aukcji pisze tylko rozmiar XL. Napisałem do gościa wiadomość, ale na razie nie odpisał, bo pewnie w święta nie pracował, a przydałoby mi się to wiedzieć przed zakończeniem aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.