Skocz do zawartości

[sklap internetowy] bienchistore.de

zoscar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio natrafiłem na sklep http://www.bianchistore.de/shop/, z którego chcę zamówić rower. Czy miał ktoś kiedyś styczność z tym sklepem. Czy można się dogadać ze sprzedawcami po angielsku?? Może macie jakieś opinie, które mogą mi się bardzo przydać?

Czesc

Ja ostatnio zakupilem rower ,"turystyczny" wersja Riese und Muller we Frankfurcie ,Niemcy znaja jezyk angielski a jesli nie bedzie to cala zaloga to ktos tam bedzie mowil .

Ja zauwazylem ,ze ci co nie znali angielskiego to sie ukrywali:) i ja to rozumiem ale jak sie przedstawilem i powiedzialem ze szukam tego i tego to zawolali goscia i ten mnie super obsluzyl do samego odbioru roweru

Jesli chodzi o Bianchi to mimo ze jest to teraz moj drugi rower ,to dalej uwazam ze jest jest stylowo i technicznie jeden z lepszych rowerow na swiecie .Ja posiadam full suspension gorska wersje ale uzywalem go jako touring ,ciagnalem przyczepe majac na niej 60 kg i to wszystko opieralo sie na tylnej konstrukcji ,wozilem torby z przodu 40 kg caly sprzet ,nigdy nic nie peklo itd ,rama aluminiowa

Mimo ze juz ma 8 lat to dalej wyglada cool ,wlosi maja Ferrari i super rowery

Na tym forum sa jego zdjecia w galerii pod epza albo Jacek Seroka jak chcesz zerkanac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...